Βερνίκια νυχιών για Υγιή νύχια με μαγικές συμβουλές

Τα περιποιημένα νύχια είναι must κάθε εποχή.  Ανεξάρτητα από το αν τα νυχάκια των ποδιών σας κρύβονται από χοντρές κάλτσες και μπότες και τα νυχάκια των χεριών σας από μακριά και τεράστια πουλόβερ και γάντια, εσείς τιμώντας τη θηλυκή σας φύση πρέπει να τα περιποιείστε με επαγγελματικά προϊόντα μανικιούρ και πεντικιούρ για να είστε έτοιμη για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Άλλωστε, τα νύχια είναι μια ιεροτελεστία περιποίησης που απολαμβάνει κάθε γυναίκα ενώ μπορείτε να επενδύσετε σε βερνίκια νυχιών που μπορούν να φέρουν την άνοιξη μέσα στο χειμώνα, με τα φωτεινά τους χρώματα και να σας ανεβάσουν τη διάθεση. Η κορυφαία στο χώρο cnd με τη σειρά cnd shellac είναι μια εταιρεία που κάνει τη διαφορά.

βερνικια νυχιωνΤο βασικότερο, όμως, για νυχάκια που τραβούν τα βλέμματα είναι η σωστή υγεία αυτών. Τα νύχια σύμφωνα με τους δερματολόγους αντανακλούν τη γενικότερη κατάσταση της υγείας μας και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να τα φροντίζουμε και να τα περιποιούμαστε συστηματικά και σε τακτική βάση. Οι ειδικοί δερματολόγοι συμβουλεύουν και προτείνουν κάποια tips για άκρα που μαγνητίζουν:

  • Φροντίστε να κρατάτε τα νύχια σας καθαρά και απολύτως στεγνά μετά από κάθε πλύσιμο των χεριών σας. Η τυχόν υγρασία που μπορεί να παραμείνει στα νύχια σας (συχνό φαινόμενο κυρίως στα νύχια των ποδιών σας), μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη μυκήτων.
  • Φροντίστε το κόψιμο των νυχιών σας. Κόψτε τα ίσια χρησιμοποιώντας ψαλίδι νυχιών ή νυχοκόπτη. Στρογγυλοποιήστε τις άκρες τους λιμάροντάς τα, για μεγαλύτερη αντοχή. Το λιμάρισμα απαιτεί μεγάλη προσοχή και πρέπει να γίνεται προς μια κατεύθυνση -και όχι μπρος πίσω ή αριστερά-δεξιά. Μόνο έτσι τα νύχια επωφελούνται από το λιμάρισμα και δυναμώνουν.
  • Τα όμορφα νύχια δε συμβαδίζουν με την πιο κακή συνήθεια. Εννοούμε να τα τρώτε ή να τα δαγκώνετε. Αποφύγετε να πειράζετε με αυτόν τον τρόπο τα νύχια αλλά και τα πετσάκια σας, καθότι υπάρχει κίνδυνος να τους προκαλέσετε βλάβη ή μόλυνση.
  • Αν τα νύχια σας είναι σκληρά και «δύσκολα» στην όποια περιποίηση, προσφέρετε στον εαυτό σας την έξτρα φροντίδα του μουλιάσματος και του ποδόλουτρου. Το χλιαρό νερό με αλάτι και μικρή ποσότητα αφρόλουτρου μπορούν να κάνουν θαύματα. Δέκα λεπτά αρκούν για να μπορέσετε να τα περιποιηθείτε με προσοχή και άνεση.
  • Η απολέπιση είναι η μαγική συμβουλή για σωστή ενυδάτωση, υγεία και κατ’ επέκταση εμφάνιση. Με τη διαδικασία αυτή, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και οι ρύποι τόσο της επιδερμίδας όσο και των νυχιών.
  • Αφήστε τα νύχια σας να αναπνεύσουν. Όσο κι αν λατρεύετε το cnd shellac και όσο κι αν αυτό προστατεύει τα νύχια σας, καλό θα ήταν να κάνετε κατά καιρούς ένα διάλειμμα στο βάψιμό τους. Με αυτόν τον τρόπο θα τα κάνετε και πιο δυνατά και πιο υγιή.
  • Τα νύχια των ποδιών χρειάζονται επιπλέον φροντίδα στον τομέα της επιλογής παπουτσιών. Αυτά δε θα πρέπει να είναι στενά ώστε να μην ασκούνται πιέσεις στα νύχια, ενώ θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας για να μην δημιουργούνται μύκητες.

Έξτρα tip: Επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα χεριών που προστατεύει και ενυδατώνει και τα νύχια. Και τα νυχάκια σας χρειάζονται ενυδάτωση και μπορείτε να την κάνετε χωρίς κόπο.

Πηγή : Creativegroup.gr