Ιδέες για ασφαλές παιδικό πάρτυ με πυροτεχνήματα

Ένα πρόβλημα με τα παιδικά πάρτυ είναι ότι όσο τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο πιο δύσκολο είναι να τα εντυπωσιάσετε. Μετά τον ανιματέρ, τον κλόουν, τον ταχυδακτυλουργό και τα ομαδικά παιχνίδια τι μένει για ένα παιδικό πάρτυ που θα το συζητάνε όλοι;

Οι ειδικοί του καταστήματος fireworks.gr μας προτείνουν λύσεις για ένα ξεχωριστό παιδικό πάρτυ που θα κρατήσει το ενδιαφέρον των παιδιών αμείωτο. Πέρα από την εντυπωσιακή διακόσμηση, μπορείτε να προσφέρετε ένα φαντασμαγορικό θέαμα στα παιδιά με διάφορα πυροτεχνήματα και βεγγαλικά που θα δημιουργήσουν μια «εκρηκτική» ατμόσφαιρα. Ας δούμε παρακάτω ποιες επιλογές έχετε, για να συνδυάσετε το θέαμα με την ασφάλεια.

Κομφετί

Κανόνι κομφετί

Πρόκειται για τον πιο απλό και ασφαλή τρόπο να δώσετε χρώμα στο παιδικό πάρτυ. Το κανόνι κομφετί εκτοξεύει με δύναμη σε όλο τον χώρο χιλιάδες μικρά πολύχρωμα χαρτάκια για την πιο χαρούμενη εορταστική διάθεση. Το κανονάκι αυτό μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε, ακόμα και ένα παιδί, και είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε μια σημαντική στιγμή του πάρτυ, όπως όταν βγει η τούρτα. Μάλιστα, είναι και η μοναδική λύση, αν το πάρτυ γίνεται αποκλειστικά σε κλειστό χώρο.

Παιδικά πυροτεχνήματα

Αν το πάρτυ γίνεται σε εξωτερικό χώρο, τότε πολύ καλή λύση είναι και τα παιδικά πυροτεχνήματα, όπως οι μπάλες κράκλινγκ και τα κανονάκια χρωμάτων. Βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι δεν προκαλούν έκρηξη με πυρίτιδα, αλλά απλά δημιουργούν κρότο και λάμψη, οπότε δεν είναι επικίνδυνα για τα παιδιά. Αν το πάρτυ είναι με μεγαλύτερα παιδιά (άνω των 14 ετών), τα παιδικά πυροτεχνήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τα ίδια, φυσικά πάντα με την επίβλεψη και τις οδηγίες ενήλικα.

Ροζ καπνογόνο

Καπνογόνα

Αποκλειστικά σε ανοιχτό χώρο μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα καπνογόνα, τα οποία βγάζουν πολύχρωμο πυκνό καπνό. Η χρήση τους γίνεται αποκλειστικά από ενήλικες και τα παιδιά καλό είναι να βλέπουν από μακριά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχει πολύ καλός αερισμός στον χώρο και να έχετε προηγουμένως συζητήσει με τους γονείς των μικρών σας καλεσμένων μήπως κάποιο παιδί έχει αναπνευστικά προβλήματα.

Χρωματιστά Συντριβάνια

Συντριβάνια

Ίσως ό,τι πιο εντυπωσιακό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα παιδικό πάρτυ. Ένας πίδακας από λάμψη και σπίθες θα τραβήξει τα βλέμματα όλων σας των καλεσμένων. Το συντριβάνι θα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 5 μέτρων από τα παιδιά και να το ανάψει μόνο κάποιος ενήλικας.

Πυροτεχνήματα

Φυσικά, αν το πάρτυ γίνεται βράδυ, μπορείτε να εκτοξεύσετε εναέρια πυροτεχνήματα που θα μείνουν αξέχαστα στα παιδιά. Πλέον, τα πυροτεχνήματα διατίθενται σε πολύ οικονομικές τιμές και είναι απλά και εύκολα στη χρήση τους από έναν ενήλικα. Βεβαίως, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχετε άπλετο χώρο, ώστε να ανάβετε τα πυροτεχνήματα από μεγάλη απόσταση από τον χώρο των καλεσμένων.

Προμηθευτείτε  κομφετί, σιντριβάνια, καπνογόνα και ότι άλλο χρειάζεστε από το κατάστημα πώλησης πυροτεχνημάτων www.fireworks.gr, για ένα αξέχαστο παιδικό πάρτυ.