Πώς να επιλέξετε πρωτότυπα προσκλητήρια βάπτισης

Το προσκλητήριο σε μια βάπτιση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία της, προϊδεάζοντας τους καλεσμένους και δημιουργώντας τους γλυκά συναισθήματα προσμονής για την ημέρα. Και οπωσδήποτε, είναι ένα ενθύμιο που θα μείνει για πάντα να σας θυμίζει αυτή την όμορφη μέρα που μοιραστήκατε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τη χαρά για τον ερχομό του παιδιού σας.

Πώς, όμως, μπορείτε να επιλέξετε προσκλητήρια βάπτισης που έχουν το κάτι διαφορετικό και εντυπωσιάζουν όποιον τα λαμβάνει; Ας δούμε παρακάτω βήμα βήμα τι μπορείτε να κάνετε.

Διαλέξτε το χρώμα

Διαλέγοντας χρώμα

Επόμενη κίνηση είναι να αποφασίσετε τι χρώμα θέλετε να έχει το προσκλητήριο. Φυσικά, το πιο κοινό χρώμα είναι το γαλάζιο για τα αγόρια και το ροζ για τα κορίτσια, αλλά μπορείτε να πρωτοτυπήσετε ως προς αυτό για ένα πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Χρώματα, όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το πράσινο και το πορτοκαλί ταιριάζουν σε όλες τις βαπτίσεις και δημιουργούν ένα πολύχρωμο και φωτεινό προσκλητήριο που δεν περνάει απαρατήρητο. Σημαντική στην επιλογή του χρώματος είναι και η εποχή της βάπτισης. Για την άνοιξη πολύ ταιριαστά είναι τα παστέλ χρώματα, όπως το φυστικί, το λιλά και το σομόν, ενώ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, γήινα και θερμά χρώματα, όπως το χακί, το χρυσό, το σκούρο πορτοκαλί και το σάπιο μήλο, είναι εξαιρετικές επιλογές. Για τα καλοκαιρινα events που συνδυάζουν γάμο αλλά και βάπτιση μαζί, δείτε μερικές ιδέες εδώ.

Επιλέξτε το θέμα

Μπλε θέμα βάπτισης

Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα για προσκλητήρια, τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε και για τη συνολική διακόσμηση και τα γλυκά της βάπτισης. Πολλοί γονείς δυσκολεύονται να επιλέξουν ανάμεσα σε όλες αυτές τις επιλογές, όμως η καλύτερη λύση είναι να σκεφθείτε με βάση την προσωπικότητα του μωρού σας.

Σίγουρα είναι ακόμα νωρίς, όμως κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και δείχνει από νωρίς τον χαρακτήρα του. Μπορεί, για παράδειγμα, να του αρέσουν πολύ τα ζωάκια, να λατρεύει τη μουσική ή να εξερευνά συνέχεια τα πάντα. Με βάση τέτοιες μικρές προτιμήσεις μπορείτε να στήσετε ένα όμορφο θέμα για τη βάπτιση που δεν θα είναι αυθαίρετο.

Αν θέλετε το θέμα να στολίζει συνολικά τη βάπτιση, καλό είναι να κάνετε παράλληλα μια έρευνα για το αν υπάρχουν σε αυτό το μοτίβο και αντίστοιχες μπομπονιέρες, γλυκά κλπ, για να φτιάξετε μια όμορφη και συμμετρική διακόσμηση.

Αποφασίστε το budget σας

Budget

Στην αγορά υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες ιδέες για προσκλητήρια βάπτισης. Συνεπώς, θα πρέπει να κάνετε ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα και αυτό γίνεται πρώτα πρώτα με το οικονομικό κριτήριο. Σκεφθείτε ποιο είναι το budget σας συνολικά για τη βάφτιση και ύστερα ειδικά για τα προσκλητήρια, διαιρέστε το με τους καλεσμένους και θα βρείτε το ποσό που πρέπει να κοστίζει κάθε προσκλητήριο.

Με βάση αυτό θα περιορίσετε τις επιλογές σας αναφορικά με το μέγεθος, την ποιότητα του χαρτιού, τον φάκελο κλπ, ώστε να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε.

Βρείτε σήμερα στο perfectmoments.gr τα καλύτερα προσκλητήρια βάπτισης με την εκτύπωση που επιθυμείτε!

Δείτε πώς να φτιάξετε το πιο εντυπωσιακό τραπέζι ευχών !