Σχολές Μανικιούρ-Πεντικιούρ, εφαρμογές Cnd Shellac

Σας μίλησε η τεχνίτρια που σας φτιάχνει τα νύχια για τις εφαρμογές cnd shellac; Βλέπετε παντού διαφημίσεις από σχολές μανικιούρ και πεντικιούρ για μαθήματα μανικιούρ και πεντικιούρ για ημιμόνιμη βαφή αλλά δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι; Έχετε ακούσει πως αυτό το σεμινάριο νυχιών είναι από τα πλέον εξειδικευμένα και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί; Θυμάστε παλαιότερα που οι σχολές πεντικιούρ και μανικιούρ δίδασκαν μόνο τα βασικά μαθήματα νυχιών ή ίσως κάποια μαθήματα για τεχνητά νύχια; Λοιπόν, τα πράγματα έχουν αλλάξει, η πρόοδος στη βαφή νυχιών είναι τεράστια και πλέον μια σωστή τεχνίτρια πρέπει να έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια μανικιούρ και πεντικιούρ για εφαρμογές cnd shellac, για τις οποίες μιλάει με ενθουσιασμό όλος ο γυναικείος πληθυσμός.

σχολες πεντικιουρ

Το ημιμόνιμο βερνίκι cnd shellac τοποθετείται αρχικά στο νύχι όπως το κοινό βερνίκι. Σε κάθε στάδιό του, όμως, από το πρώτο στρώμα της εφαρμογής της βάσης μέχρι τα δύο στρώματα του βερνικιού και του διάφανου σταθεροποιητικού στο τέλος πρέπει το νύχι να μπαίνει στο ειδικό φουρνάκι με τη uv λάμπα. Η ακτινοβολία της πολυμερίζει το βερνίκι και το σταθεροποιεί πάνω στο νύχι για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Η διαδικασία αυτή και τα συστατικά του βερνικιού το κάνουν απόλυτα σταθερό και ανθεκτικό. Φανταστείτε νύχια που δεν σπάνε, δεν θαμπώνουν, δεν φθείρονται, δεν γρατζουνίζονται και δεν χαλάνε με κανέναν τρόπο και θα αντιληφθείτε γιατί σε όλα τα σεμινάρια πεντικιούρ και μανικιούρ οι εφαρμογές cnd shellac είναι must.

Παράλληλα, η ημιμόνιμη βαφή εφαρμόζεται εύκολα στο νύχι, δεν απαιτεί τροχό ή λιμάρισμα ούτε βέβαια χτίσιμο. Γι´ αυτό το λόγο δεν είναι χρονοβόρα ούτε κοστίζει πολύ. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις είναι πιο σύντομη από την απλή βαφή, αφού το βερνίκι στεγνώνει στη λάμπα και δεν χρειάζεται να περιμένετε για αυτό το λόγο καθόλου, αντίθετα μπορείτε κατευθείαν να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας ή να βάλετε τα πόδια σας στα παπούτσια. Βέβαια, το ημιμόνιμο μανικιούρ κοστίζει περισσότερο από το απλό, όπως είναι αναμενόμενο, όμως συγχρόνως πολύ λιγότερο από τα τεχνητά νύχια. Έτσι, αποτελεί μία πολύ καλή μέση λύση και αυτό δικαιολογεί το γεγονός πως όλες οι τεχνίτριες, ακόμα και πολλά χρόνια αφού τελείωσαν τις σπουδές τους, θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα πεντικιούρ ή μανικιούρ με ημιμόνιμο αποτέλεσμα. Γνωρίζουν πως αυτή η γνώση θα βρει ισχυρή εφαρμογή στην αγορά εργασίας και πως θα αποσβέσουν γρήγορα το όποιο αρχικό κόστος για τα μαθήματα νυχιών.

Το βερνίκι cnd shellac αφαιρείται από το νύχι, αφού πρώτα αυτό τυλιχθεί για τουλάχιστον δέκα λεπτά σε βαμβάκι που έχει ποτιστεί σε καθαρό ασετόν. Με αυτόν τον τρόπο το βερνίκι αποσταθεροποιείται από το νύχι και ύστερα με το ξυλάκι απομακρύνεται εύκολα. Στο στάδιο αυτό η τεχνίτρια πρέπει να είναι έμπειρη, διότι διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο νύχι. Οι κινήσεις της πρέπει να είναι προσεκτικές και ήπιες, έτσι ώστε τα υπολείμματα να απομακρυνθούν χωρίς να συμπαρασύρουν και την άνω στοιβάδα του νυχιού εξασθενώντας και αδυνατίζοντάς το. Με αυτόν τον τρόπο και αν τηρηθούν όλα τα βήματα σωστά θα χαρείτε ένα τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να κάνετε κακό στα νύχια σας.

Πηγή: Cretaivegroup-academy.gr