4 δαχτυλίδια που μπορούν να φορεθούν από γυναίκες αλλά και άντρες

δαχτυλιδια

Σε μια εποχή που τα όρια ανάμεσα στο ανδρικό και το γυναικείο στυλ στη μόδα είναι αρκετά ρευστά, τα unisex αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους και είναι ότι πιο trendy υπάρχει. Αυτό ισχύει πολύ έντονα στα κοσμήματα, τα οποία προτιμώνται από ολοένα και περισσότερους άνδρες που σπάνε τα ταμπού και πηγαίνουν το μοντέρνο ένα βήμα παρακάτω. Ειδικά τα δαχτυλίδια είναι τα πιο δημοφιλή κοσμήματα στους άνδρες, αφού θεωρούνται σύμβολα εξουσίας και κύρους. Μάλιστα, στην αγορά κυκλοφορούν πολλά δαχτυλίδια, τα οποία δεν είναι σαφές αν απευθύνονται σε γυναίκα ή άντρα και αυτή είναι η γοητεία τους. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα κατεξοχήν unisex δαχτυλίδια και ετοιμαστείτε να δώσετε μια ξεχωριστή γοητεία στα δάχτυλά σας.,

Βέρα

Η βέρα είναι το κατεξοχήν δαχτυλίδι και για τα δύο φύλα, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αποδεσμευτεί από την βασική της λειτουργία ως ένδειξη γάμου ή αρραβώνα και πλέον βγαίνει σε διάφορα σχέδια και από πολλά μέταλλα, ώστε να μπορεί να φορεθεί και από… εργένηδες, ειδικά σε άλλα δάχτυλα εκτός από τον παράμεσο. Τολμήστε το!

δαχτυλιδια

Signet

Τα δαχτυλίδια signet είναι η νέα μόδα, παρόλο που οι ρίζες τους είναι πολύ παλιές, όταν οι άντρες ευγενείς φορούσαν δαχτυλίδια με μια μικρή σφραγίδα με το οικόσημό τους ή κάποιο άλλο σύμβολο κάποιας λέσχης ή σέχτας. Τότε, φτιάχνονταν αποκλειστικά από χρυσό, αφού ήταν ένα αξεσουάρ που έδειχνε τον πλούτο και την αριστοκρατική καταγωγή όποιου το φορούσε, όμως πλέον διατίθεται σε μια πληθώρα επιλογών από διάφορα μέταλλα, πολλών ειδών σφραγίδες και συχνά με πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες, για να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Σεβαλιέ

Τα δαχτυλίδια σεβαλιέ που φοριούνται στο μικρό δάχτυλο είναι, επίσης, μια παράδοση πολλών αιώνων ανάμεσα στους άντρες, όμως πλέον φοριούνται εξαιρετικά και σε γυναίκες που θέλουν το κάτι διαφορετικό στο στυλ τους. Στα αντρικά δαχτυλίδια, τα σεβαλιέ είναι συνήθως και signet, ενώ στα γυναικεία πολύ της μόδας είναι τα πλατιά δαχτυλίδια που αγκαλιάζουν το μικρό δάχτυλο και επιτρέπουν να γίνονται όλες οι κινήσεις ανενόχλητα. Φτιαγμένα από διάφορα μέταλλα, όπως χρυσό, ασήμι, χαλκό, αλλά και πρωτότυπες επιλογές, όπως ξύλο ή δέρμα, μπορούν να συνδυαστούν, κυρίως από γυναίκες, και με πολλά άλλα δαχτυλίδια στα υπόλοιπα δάχτυλα για ένα ιδιαίτερο στυλ.

Δαχτυλίδια αντίχειρα

Στον αντίχειρα, μπορούν θεωρητικά να φορεθούν όλα τα δαχτυλίδια, όμως στην πράξη φοριούνται είτε πλατιές βέρες είτε δαχτυλίδια skull με διάφορες εκκεντρικές απεικονίσεις, όπως νεκροκεφαλές ή αρχαία σύμβολα. Είναι σίγουρα ένα πολύ ροκ δαχτυλίδι που θα προσθέσει πόντους στην εμφάνισή σας, εφόσον συνδυάζεται αρμονικά με το συνολικό outfit. Αν δεν είστε σίγουροι πώς να το φορέσετε, προτιμήστε μια απλή βέρα αντίχειρα που θα σας προετοιμάσει ομαλά για το επόμενο στάδιο.

δαχτυλιδια