Τι να αποφύγετε στη δεξίωση του γάμου σας

τι να αποφυγετε για εναν τελειο γαμο

Η μεγάλη μέρα έφτασε κι εσείς θέλετε να είναι όλα στην εντέλεια. Ανησυχείτε για τα πάντα, το άγχος σας κυριεύει, όμως τελικά δεν είναι αυτό που θα φέρει την επιτυχία στη δεξίωση του γάμου σας. Για την ακρίβεια, το άγχος μπορεί να καταστρέψει τα πάντα, ενώ κάποια μικρά έξυπνα τρικ μπορούν να κάνουν τη διαφορά εκεί που δεν το περιμένετε και να κάνουν όλους τους καλεσμένους να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το γάμο σας.

 

Η πρώτη, λοιπόν, συμβουλή είναι ακριβώς αυτή. Να επιβληθείτε στον εαυτό σας και να αποφύγετε το υπερβολικό άγχος. Αν αφεθείτε να σας κατακλύσει η αγωνία για το τι μπορεί να πάει στραβά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αφενός όντως να πάνε πολλά πράγματα στραβά και αφετέρου να είστε τόσο εξαντλημένοι από τις αρνητικές σκέψεις που να μη μπορέσετε να απολαύσετε την τελετή, τη δεξίωση και το γλέντι όπως θα θέλατε. Η διοργάνωση εκδηλώσεων απαιτεί ψυχραιμία και ειδικά όταν η εκδήλωση είναι η δικιά σας πρέπει να επιδείξετε ακόμα μεγαλύτερη αυτοκυριαρχία.

δεξιωση γαμου

Δεξίωση Γάμου

Στη συνέχεια, κλειδί για την επιτυχία της δεξίωσης είναι κάτι που μπορεί σε πρώτη φάση να ακούγεται οξύμωρο, όμως είναι πέρα για πέρα αποτελεσματικό. Δεν πρέπει να προσπαθήσετε να τους ικανοποιήσετε όλους. Αν κάνετε αυτό το λάθος, τελικά κανείς δεν θα περάσει καλά, αφού ο καθένας θα πάρει σε πολύ μικρές δόσεις αυτό που θέλει. Αν θελήσετε, για παράδειγμα, να καλύψετε όλα τα μουσικά γούστα και ξεκινήσετε το γλέντι, όπως κάνουν οι περισσότεροι, με παραδοσιακά τραγούδια για τους μεγαλύτερους συγγενείς, το πιθανότερο είναι οι νεότεροι φίλοι σας να βαρεθούν και μετά το κέφι να είναι δύσκολο να ανάψει. Προτιμότερο είναι να ζητήσετε από τον επαγγελματία DJ για γάμο να βάλει τη μουσική που θεωρείτε ότι θα αρέσει στην πλειοψηφία και είναι σίγουρο πως και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν, όταν θα φτιαχτεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Η αλήθεια είναι όμως οτι ο DJ θα σας καθοδηγήσει βάσει της εμπειρίας του στην σωστή ροή του μουσικού προγράμματος ώστε να πάνε όλα άψογα. Οπότε είναι κάτι που δεν χρειάζεται να αγχωθείτε καθόλου μιας και θα το αναλάβει ένας πραγματικός επαγγελματίας DJ για γάμο.

dj γαμου

Αντίστοιχα, πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα και τα δικά σας θέλω. Αν οι γονείς σας θέλουν να γίνει η δεξίωση του γάμου σε κάποια αίθουσα εκδηλώσεων ή κάποιο κτήμα, αλλά εσείς προτιμάτε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, ιδανικά θα πρέπει να βρείτε μία μέση λύση, γιατί οι γονείς δεν είναι απλοί καλεσμένοι και εφόσον συμμετέχουν στα έξοδα (εάν φυσικά ισχύει αυτό) το σωστό είναι να εισακουστεί η επιθυμία τους. Όμως, τελικά είναι πολύ σημαντικό να είστε εσείς και ο/η σύντροφός σας ευχαριστημένοι, έτσι ώστε να απολαύσετε κάθε στιγμή. Άλλωστε, είναι η δικιά σας μέρα και μια νέα ζωή για εσάς ξεκινάει από αυτή. Κάντε την έρευνα αγοράς σας, δείτε την διαθεσιμότητα που υπάρχει, δείτε ποιος χώρος ταιριάζει καλύτερα στα δικά σας θέλω και στη συνέχεια κλείστε αυτό που πραγματικά πιστεύετε οτι θα είναι άψογο για την περίπτωση σας. Επειδή όμως σίγουρα θα χρειαστεί να ξεκουραστείτε μετά τον γάμο και να χαρείτε τις πρώτες ώρες σας ως παντρεμένο ζευγάρι, δείτε εδώ ξενοδοχεία με νυφική σουίτα που σίγουρα θα λατρέψετε.

catering γαμου

Όσον αφορά στο φαγητό, σε αυτόν τον τομέα μπορείτε να κάνετε το χατίρι των μεγαλύτερων και να ακολουθήσετε τις προτάσεις τους, μιας και εσάς δεν θα σας κάνει μεγάλη διαφορά. Σίγουρα όμως κάντε γευστική δοκιμή πριν κλείσετε το catering μιας και είναι το δεύτερο πράγμα που έχει σημασία σε έναν γάμο για τους καλεσμένους σας. Προσπαθήστε να φάτε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης αλλά και να έχετε τσιμπήσει κάτι πριν, όσο και αν το άγχος σας κλείνει το στομάχι. Είναι πολύ σύνηθες το ζευγάρι να μην μπορεί ή να μην προλαβαίνει να φάει κατά την διάρκεια του γάμου, γιατί συμβαίνουν πάρα πολλά δρώμενα ταυτόχρονα και ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος.  Αποφύγετε το αλκοόλ γιατί κινδυνεύετε να ζαλιστείτε, μιας και το αλκοόλ θα ρέει άφθονο, ή να μην έχετε δυνάμεις να χορέψετε, να τραγουδήσετε και να περάσετε καλά, όπως αρμόζει σε αυτή τη μέρα.